nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2006 Witam, serdecznie chciałbym zakupić VPS/SERWER DEDYKOWANY w cenie około 50 zł/miesiąc parametry nie są ważne, ale min. 128 ram HDD 1 itp.. Proszę zgłaszać oferty/linki Pozdrawiam, Administrator xss.pl PS. Najlepiej aby serwery były w polsce ponieważ przekaz do niemiec czy holandi jest bardzo drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2006 za takie pieniadze to widze tylko jedna opcje. Wyrobic sobie karte [najlepiej visa] i wykupic vps'a w jakiejs niemieckiej serwerowni. w hosteurope, webperoni, server4you najpewno cos sie znajdzie. a opinie o firmach mozesz przeczytac w odpowiednich tematach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2006 do niemczech przez wcale nie jest długi przekaz, napewno mniejszy niz do stanów:) Racja, najlepiej zalozyc karte, podpiac pod jakis paypal i kupic cos za granica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniol 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2006 napisz do mnie 6243808 mam kilka fainych serwerkow za dobra cene - wszystko do dogadania PS: GG zawsze mam niedostepny a jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach