Fugeo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2017 Witam Posiadam hosting w mydevil.net oraz domenę w ovh. Zmieniłem adresy DNS i teraz po wejściu na moją stronę zostaję przekierowany na adres imp.ovh.net/pl Ktoś wie o co chodzi? Dodam, że minęły już 24 godziny od zmiany adresu dns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1337root 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2017 Pokaż wszystkie rekordy w OVH dla domeny jakie masz ustawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fugeo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2017 W zakładce Rekordy DS mam taki komunikat Nie posiadasz jeszcze rekordu DS przypisanego do tej domeny. Natomiast w zakładce Strefa DNS mam taki komunikat Aktualnie korzystasz z następujących serwerów DNS: dns1.mydevil.net dns2.mydevil.net Aby poniższa strefa DNS działała, zmień serwery DNS na: dns15.ovh.net ns15.ovh.net W zakładce serwer DNS mam takie coś Serwer DNS Przypisany adres IP Status dns2.mydevil.net - Aktywny dns1.mydevil.net - Aktywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1337root 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2017 Wysłałem Ci prywatną wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach