markopolosolo 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2017 Witajcie szukam dobrego SEO hostingu, minimum 100 IP Potrzebuję IP z takich krajów jak:Albania Szwecja Dania Estonia Brazylia Rosja Ukraina Mołdawia Czarnogóra Turcja Chcę postawić zaplecza, około 100 blogów dla każdego języka. Potrzebne dużo IP. Ktoś coś poleci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2017 Regulamin zabrania polecania firm na forum, więc nikt Ci nic nie zaproponuje tutaj bezpośrednio, możesz przejrzeć posty w dziale Giełda, tam jest pełno starych ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2017 Regulamin zabrania polecania firm na forum, więc nikt Ci nic nie zaproponuje tutaj bezpośrednio, możesz przejrzeć posty w dziale Giełda, tam jest pełno starych ofert. Kilka lat temu jak "siedziałem" w IBP był taki moduł "Pani kontekstowa" z automatyczną odpowiedzią pod 1 postem - można by go uruchomić i wkleić tą formułkę dla nowych tematów Jaki jest wogóle cel teraz tego forum? Dawniej to było z 80% ofert i 20% ciekawej treści, a teraz ani jednego ani drugiego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2017 Kilka lat temu jak "siedziałem" w IBP był taki moduł "Pani kontekstowa" z automatyczną odpowiedzią pod 1 postem - można by go uruchomić i wkleić tą formułkę dla nowych tematów Pewnie by się przydał teraz .... Jaki jest wogóle cel teraz tego forum? Dawniej to było z 80% ofert i 20% ciekawej treści, a teraz ani jednego ani drugiego.... To pytanie raczej do właściciela forum ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach