past3rz 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2017 Witam serdecznie. Lata temu kupiłem sobie domenę dwuliterową 5h.pl Było to jeszcze za czasów studiów, a może i jeszcze wcześniej ;p Tak czy siak, domena stoi i się marnuje. Moja nigdy nie ukończona wizytówka w sieci już mi się nie przyda, bo ścieżka kariery zawodowej pobiegła w kompletnie innym kierunku. Domeny nie chcę sprzedać bo używam maili podpietych pod tą domenę. Pomyślałem o dzierżawie ale sam chyba nigdy bym się nie zdecydował na taki krok, bo sam osobiście uważam, że dzierżawę domeny można porównać do remontu na własny koszt wynajmowanego mieszkania, ale z drugiej zaś strony jeżeli znalazłby się ktoś chętny, nie miałbym nic przeciwko, chyba. To może propozycja współpracy? Może ktoś ma dobry pomysł i szuka dobrej domeny wraz z serwerem i jakaś tam pomocą finansową? Sam dawno temu miałem mnóstwo czasu i pomysłów a brak kasy... Ewentualnie co Wy byście zaproponowali, żeby zrobić z Tą domeną? Jakiś pomysł na stronę pod tą domeną? Pozdrawiam, Szymon Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filemonek 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2017 Witam, załóż firmę [branża dla ciebie do wyboru] tylko niech ma nazwę 5H. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarioN2 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 a co za problem odpalic cokolwiek na tym zeby sie nie zmarnowało? nie ma opcji żeby ktoś wziął to w dzierżawę, chyba że na 301 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bluemoon 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 Ta domena kojarzy mi się tylko z czasem i 4f Pozdrawiam Tomek Zomi.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach