Lejman 1 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 Witam, Nie wiem czy dobry dział. Jeżeli nie to proszę moderatora o przeniesienie. Potrzebowałbym uzyskać informację jak to jest z Wordpressem jeżeli chodzi o silnik CMS. Jest to często używany CMS pod strony? Czy sami używacie i jesteście zadowoleni? Dostałem kiedyś info, że dużo osób wychodzi z WP na rzecz innych CMS(przeważnie autorskich). Jak to w końcu jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 Według mnie jest to najczęściej używanych cms zobacz na same wtyczki gdzie np jakas wtyczka na 1mln aktywnych instalacji o czymś to świadczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lejman 1 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 A są tutaj firmy, które korzystają z Wordpressa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 8 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 ja od ponad 5 lat korzystam z WP i w sumie z 20-30 stron odpaliłem na nim (dużych i małych) i nie tylko firmowych ale takich które mają baze >1Gb (=1-2mln wpisów) i działa do tej pory (bo wszystko zależy od hostingu). Więc oceniam go na 5/6 Autorskie - to zależy przez kogo pisane, za jaką cene i jak wydajne oraz czy autorzy później Ciebie nie rzeźbią na kasę przy jakichkolwiek zmianach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach