BoreQ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2017 Witam, jestem laikiem jeśli chodzi o Linuxa, znam jakieś tam podstawy. Zastanawiam się czy jest jakiś panel/narzędzie, które automatycznie skonfiguruje php, mysql i uruchomi jakiś panel, w którym mogę podpinać domeny. Chodzi mi o rozwiązanie dla 'osoby prywatnej', nie chce stawiać żadnych krzako-hostingów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2017 Wypróbuj panel vesta. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2017 Vesta? sprawdź kiedyś korzystałem było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2017 vesta, ispcofig, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2017 Tylko ISPConfig jeżeli to ma stać i się nie krzaczyć because yes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarekCPU Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2017 Zobacz jeszcze na DirectAdmina, Pleska i CPanel. To sprawdzone panele do zarządzania używane na całym świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach