stonebridge 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Witam serdecznie Czy ktos moze mi doradzic gdzie znajde podobna oferte jak z digitalocean? Najbardziej na czym mi zalezy to procesor i pamiec, transfer miesieczny bedzie rzedu max 2gb. Bedzie sluzyl jako backup Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 (edytowany) Jest kilka takich firm, ale niestety zgodnie z regulamiem: Co mówi Regulamin: Pamiętaj, że zgodnie z regulaminem na forum nie wolno: Używać wulgaryzmów na Serwisie, w tym do manipulowania autocenzurą poprzez dodanie spacji, kresek itp. Prezentować w jakiejkolwiek postaci działalności gospodarczej lub zawodowej firm i osób fizycznych świadczących usługi, w szczególności: hostingu, rejestracji domen, kolokacji serwerów, usług Data Center, oraz ich ocenianie i rekomendowanie. Więc nie licz na polecenie tutaj konkretnego dostawcy. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez behemoth (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stonebridge 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Jest kilka takich firm, ale niestety zgodnie z regulamiem: Więc nie licz na polecenie tutaj konkretnego dostawcy. ehhhh , ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aruba Cloud 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 (edytowany) Nie można już bezpośrednio odpowiedzieć na to pytanie zgodnie z nowym regulaminem. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez Aruba Cloud (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Ja bym uważał @Aruba, bo nawet jak nic nie piszesz, to możesz dostać bana. Takie forum, taka polityka ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stonebridge 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Ja bym uważał @Aruba, bo nawet jak nic nie piszesz, to możesz dostać bana. Takie forum, taka polityka ;-). zawsze cos nowego kazdego dnia.. do usuniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach