David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 Intel P4 2.4Ghz 1024MB RAM 200 GB PATA Hard Drive 100Mbps Uplink CPanel/WHM Fantastico 1500GB Transfer 8IP’s 120$ ~ 370 PLN/m-c Czy macie jakiś konkretniejszy serwer za podobne pieniądze ? To czego bym oczekiwał MINIMUM to: P4 2,4GHz RAM 512MB (z możliwością powiększenia) HDD 160GB HDD2 (z możliwością dokupienia) Uplink 10Mbps cPanel/WHM/Fantastico 1000 GB Transfer 3IP's Przy podawaniu serwerów bez cPanelu proszę uwzględnić że licencja na niego to ok 150 PLN/m-c tak więc cena serwera do ok 250zł/m-c bez cPanelu. Hetzner.de wygląda ciekawie ale proszę również o inne propozycje. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 daj sobie spokoj chlopie. Co dzien kolejne Twoje porownania, testy, rozmyslenia, prosby, kolejne testy i nieaktualne tematy (wczoraj rozmyslales chyba nad sempronem? ) Odpuc sobie i kup zeszyty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 daj sobie spokoj chlopie.Co dzien kolejne Twoje porownania, testy, rozmyslenia, prosby, kolejne testy i nieaktualne tematy (wczoraj rozmyslales chyba nad sempronem? ) Odpuc sobie i kup zeszyty. Bez przesady z tymi zeszytami, mam wrażenie że jestem od Ciebie starszy. Jakie codzienne ? (jestem elektronikiem i z natury zwracam uwagę na najdrobniejsze niedociągięcia m.in. słowne etc.) Nie rozmyślałem nad sempronem tylko po prostu było tam moje niedopatrzenie a z resztą nie muszę się tłumaczyć bo "z policji" to ty chyba nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 czyżby google zamknięto ? wysil sie troche ... http://google.ru http://www.fuckinggoogleit.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 Bez przesady z tymi zeszytami, mam wrażenie że jestem od Ciebie starszy polimizowal bym co do twojego wieku po tresci samych postow ktore wyslales na tym forum ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 W netdirect.de jest ciekawa oferta, mysle ze mozesz cos lepszego wygrzebać za podobne pieniądze. Popatrz, poszukaj, poczytaj na ich stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach