zwomar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2017 Witajcie szukam kogoś kto by sie podjął za rozsadnal cenę migracji z pleska na direct admin. Jakies 22 domeny i około 250gb danych. W plesku mam licencje tylko na 30 domen a pewnie będe potrzebował więcej i chyba warto zmienic? CPU Intel® Xeon® CPU D-1521 @ 2.40GHz (8 core(s)) Wersja Plesk v12.5.30_build1205150826.19 os_Debian 8.0 OS Debian 8.0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2017 To ma być "migracja w miejscu" (w obrębie tej samej maszyny na działającym systemie)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2017 Proszę o kontakt na przemek[at]jagielski.ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2017 Ja kiedyś taką migrację robiłem na około tj. konta pleska najpierw zmigrowałem do cpanela a później z cpanela jest narzędzie migracyjne do DirectAdmina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwomar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2017 To ma być "migracja w miejscu" (w obrębie tej samej maszyny na działającym systemie)? tak ta sama maszyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwomar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2017 Napisz ie doradzcie prosze czy wogole warto zmieniac. Moze jest szansa na dostanie licencji na no 100 domen w plesku bo z trgo co widzialem to chorendalne kwoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2017 Moim zdaniem nie warto. Jeżeli jeszcze aktualne to odezwij się na PW bądź maila. Zmigruję Ci to jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach