jensej 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2017 (edytowany) Witam. Pod koniec września mam zaplanowany rejs na Chorwacji. Znając życie będe musiał mieć dostęp do internetu, dlatego też chciałbym dowiedzieć się jak to realnie wygląda. Niby roaming został zniesiony, ale jak to jest w rzeczywistości tego nie wiem. Aktualnie mam abonament w Orange, jakieś 10GB/msc. Czy faktycznie bezproblemowo połączę się z internetem jak PL i będe mógł korzystać bez dodatkowych opłat? Czy polecacie jakieś inne rozwiązanie.? Dzięki. Edytowano Wrzesień 17, 2017 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morda Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2017 (edytowany) roaming dotyczy połączeń telefonicznych, i chyba też sms musisz szukać operatora który oferuje pakiety internetu w roamingu lub kupić kartę do internetu na miejscu dobrze mieć tel dual sim Edytowano Wrzesień 18, 2017 przez morda (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2017 Praktycznie każdy operator oferuje darmowy pakiet na transmisje danych w abonamencie i karcie. Wielkość pakietu dla Orange sprawdzisz na stronie http://www.orange.pl/kid,4004954913,id,4004954915,article.html bądź przez aplikacje Mój Orange. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2017 Praktycznie każdy operator oferuje darmowy pakiet na transmisje danych w abonamencie i karcie. Wielkość pakietu dla Orange sprawdzisz na stronie http://www.orange.pl/kid,4004954913,id,4004954915,article.html bądź przez aplikacje Mój Orange. wielkie dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2017 Nie ma sprawy . Wielkość pakietu u każdego operatora obliczana jest według wzoru UE i jest on uzależniony od wysokości Twojego abonamentu, a nie od wielkości pakietu krajowego. Dodatkowo rozmowy, sms, mms masz tak jak w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markopolosolo 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2017 I jak z tym internetem w Chorwacji? Wybieram się w listopadzie. Działało dobrze Orange? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filemonek 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2017 Kolega byłteż na Chorwacji w zeszłym roku i internet z Orange działał mu bez zarzutów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach