trybulski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Szukam takiego hostingu. Najlepiej aby był darmowy, ale może być również płatny. Chodzi o to, by spełniał te wymagania: Operating System: LinuxWeb Server: ApachePHP Version: 5.4 or HigherPHP CURLopen_basedir Disabledmod_rewrite Enabledmbstring extension EnabledMySQL 5.x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franiuu 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Nigdy tego nie robiłem ale polecę firmę zaczynającą się na "N", a kończącą się na "azwa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trybulski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 (edytowany) Może mimo wszystko coś tańszego się znajdzie? Bo to na jedną, góra dwie stronki. Edytowano Wrzesień 14, 2017 przez trybulski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franiuu 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Nowy regulamin z tego co wiem zabrania polecania firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trybulski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Acha, to nie wiedziałem. Soryy Nie było tematu w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franiuu 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Zerknij na skrzynkę wiadomości prywatnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trybulski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Gdzie tu jest skrzynka PW, bo nie mogę znaleźć Dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Gdzie tu jest skrzynka PW, bo nie mogę znaleźć Dziwne. Jeszcze trochę i wiadomości na skrzynkach będa kasowane ( a może już są ). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2017 Gdzie tu jest skrzynka PW, bo nie mogę znaleźć Jak jesteś zalogowany to u góry strony w niebieskim okienku klikasz na swój nicki i dalej wybierasz "Komunikator". Poza tym, jak masz nową nieprzeczytaną wiadomość to na tym samym okienku powinieneś widzieć jasnoniebieskie kółko z powiadomieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4nt 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2017 Dziwne, ten dział przeczy nowemu regulaminowi, czyli jak ktoś czegoś poszukuje to jak Ja mam mu o tym powiedzieć, wysłać gołębiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach