onill 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Witam Jestem w nazwa.pl pakiet Active Cloud Biznes zainteresowany jestem przejściem do kogoś innego, kogo polecacie.?? Pakiet i obsługa lepsza od obecnej - to konieczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robert0770 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 to nie jest trudne polecić "kogoś lepszego" ja polece w sumie najlepszych: mydevil.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Bardzo polecam nazwa.pl mają co prawda kiepski panel, wolną obsługę, wysokie ceny, słaby support oraz szybkość działania ale nie ma chyba lepszej alternatywy. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onill 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Kiepsko ze zrozumieniem pytania ?? Bardzo polecam nazwa.pl mają co prawda kiepski panel, wolną obsługę, wysokie ceny, słaby support oraz szybkość działania ale nie ma chyba lepszej alternatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Kiepsko ze zrozumieniem pytania ?? Tu nie można teraz polecać nikogo innego poza nazwa.pl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam11 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2017 Ta, na tym forum nic lepszego niż nazwa.pl nie znajdziesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach