Gość Adam Szendzielorz Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Czy ten poranny, ok. 30 minutowy pad forum webhostingtalk.pl to nowy standard i mamy się do tego przyzwyczajać powoli? Choć nie wiem, czy ktoś go w ogóle jeszcze zauważył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Nie kop leżącego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Szendzielorz Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Nie kop leżącego. Już wstał - odbieram więc to jako chęć do dalszej walki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaRRmeleK 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 A no padł, aż się zdziwiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Działamy teraz na infrastrukturze lidera rankingu więc mamy okazję przekonać się czy oby na pewno negatywne opinie były wyssane z palca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Potwierdza to również zewnętrzny monitoring wht.grd.net.pl/monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 W międzyczasie zmienił się adres IP, może to zatem kwestia przeprowadzki przeprowadzonej przez kogoś w nie do końca udany sposób. PS. Mój monitor zmiany adresu IP nie uwzględnia w sposób automatyczny, dlatego później "dobijał się" wciąż pod stary i dawał fałszywe wyniki (które usunąłem). Zakładam, że od 10:16 już wszystko działało (o 10:17 już pojawiły się posty). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach