kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2017 Cześć. Męczę się już trochę z próbą usunięcia sidebara z całej strony i nie mam już pomysłów. Ma ktoś może pomysł jak to zrobić? Usunięcie funkcji get sidebar php owszem działa i sidebar znika, ale jest w jego miejscu pusta przestrzeń, a ja po pobyciu się go chciałbym rozciągnąć posty na całą stronę. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. :-) Moja strona - http://bit.ly/2wgUiy2 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Edit: chciałbym także usunąć tą pusta przestrzeń która zostaje po usunięciu get sidebar php I w jej miejsce normalnie rozciągnąć posty (tzn żeby posty były na całą szerokość strony). Ma ktoś jakiś pomysł? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 podbijam, potrzebuje to szybko ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SEOwiedzacy.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 W moim szablonie Wrodpress, którego używam wystarczy - Personalizacja >> Ustawienia wyglądu >> Ustawienia główne >> i używam wybranej opcji Boxed Layout. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach