kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2017 Witam. Buduję stronę na Wordpressie i za nic w świecie nie mogę przenieść sidebara na górę (żeby był nad postami, a nie pod tak jak jest teraz - na stronie mobilnej rzecz jasna). Może ma ktoś z Was pomysł jak mogę to zrobić? Może jakiś CSS załatwi sprawę? Na górę może pójść cały sidebar lub tylko widget kategorii (tak byłoby nawet lepiej ale obawiam się że będzie z tym więcej roboty). Moja strona której dotyczy post - https://goo.gl/mu9Aax Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2017 poczytaj o order w css ustaw divowi z postami np order 1 a sidebarowi order 2 tylko na mobilach. @media only screen and (min-width : 768px) { .content{ order:1 } .sidebar{ order:2 } } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2017 Już sobie poradziłem, zrobiłem to za pomocą customowego sidebara o róznych id - pierwszy ukryłem na stronie desktopowej a drugi na mobilnej i teraz już jest ok :-) Ale dzięki za chęć pomocy. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach