wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2017 Tak z ciekawości, ktoś chętny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2017 ale że z nazwa.pl czy też bez nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2017 ale że z nazwa.pl czy też bez nie ? Na Medweckiego 5 jest bar, to dobra lokalizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2017 W krakowie WHT zawsze spotykało się w "RE" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2017 Klub Re - nic innego nie mamy w planach.... no może trochę później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2017 A w jakim terminie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2017 Zaproponujcie coś - październik/listopad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2017 W sumie oba terminy są ok dla mnie. Planujesz to na weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2017 Można ogarnąć coś pożegnalnego, bo na tym forum został usunięty został już nawet jego założyciel. Smutne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2017 Także jestem chętny, dla mnie obojętne kiedy. Kwestia, jeśli spotkanie miałoby być w dniu roboczym, to aby odbyło się w godzinach popołudniowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2017 Piątkowy wieczór wydaje mi się najlepszy... zwykle te spotkania trwają minimum do 3 w nocy... inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2017 Ja poczekam aż będzie na północy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2017 (edytowany) Jakieś propozycje konkretne, co gdzie i kiedy? Nie spamuj tutaj, dla zrobienia ruchu... Edytowano Wrzesień 10, 2017 przez wygodad (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach