miras 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2017 Witam, podłączyłem u znajomego pod router rp3 (on mieszka daleko ode mnie) konfigurowałem sobei wstępnie i nie zmieniłem standardowych haseł dostępu (wiem, wiem, ale teraz juz żaden lincz nic nie zmieni). Próbuję się dzisiaj zalogować do ssh i nie mogę, bo hasło jest nieprawidłowe, ma ktoś jakiś pomysł jak się dostać do maliny nie tracąc tej konfiguracji, która już jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2017 Wyjmij kartę i edytuj /etc/shadow pod innym systemem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miras 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2017 Po podłączeniu karty karta ma niby 40mb a na serio ma 16gb i są widoczne tylko te pliki (jest włączone pokazywanie ukrytych folderów) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miras 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2017 Problem w tym, że znajomy ma tylko windowsa a ja się łacze z tym windowsem przez team viewer... ;{ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atheros 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2017 spróbuj fsproxy lub ext2read Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach