Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2017 (edytowany) Witam mam, ze znajomymi wymieniamy się plkami (jpg, png, zip, rar) Posiadamy resselerke na directadminie ale potrzebujemy coś w stylu chmury. Na Przykładzie: Skrypt tworzymy konto -> admin głwny ma dojscie do wszystkich plików iza każdym razem co któryś zmieni plik, doda usunie automatycznie admin dostanie emaila. Pytanie czy np owncloudsię do tego nada ? Edytowano Wrzesień 2, 2017 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2017 ownCloud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2017 nextCloud 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2017 Witam mam, ze znajomymi wymieniamy się plkami (jpg, png, zip, rar) Posiadamy resselerke na directadminie ale potrzebujemy coś w stylu chmury. Na Przykładzie: Skrypt tworzymy konto -> admin głwny ma dojscie do wszystkich plików iza każdym razem co któryś zmieni plik, doda usunie automatycznie admin dostanie emaila. Pytanie czy np owncloudsię do tego nada ? nextCloud Jak wyżej, tyle że admin nie ma "dojścia" do plików z poziomu panelu i nie otrzymuje powiadomień o których wspomniałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2017 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Vasthi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2017 Cozy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2017 (edytowany) Cozy potrafi się niestety wysypać i głównie stanowi platformę pod prywatne zastosowania. Edytowano Wrzesień 3, 2017 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normandia 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 ja też testowałem nextcloud i moim zdaniem jedyny sensowny skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stonebridge 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 ja też testowałem nextcloud i moim zdaniem jedyny sensowny skrypt. Dokladnie , polecam rowniez.. Mam postawione nawet na malinie chodzi przyzwoicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach