David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 Szukam na stronie layeredtecha jakie są ceny usługi dodania nowego dysku bądź pamięci i niestety nie mogę znaleźć, czy wogóle pobierają jakąś opłatę za montaż nowego dysku czy tylko opłata abonamentowa jest powiększana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 Slabo szukasz: http://www.layeredtech.com/layers.shtml Musisz tez pamietąć, że nie do wszystkich serwerów upgrade np. dysków jest możliwy. Niektóre chassis mieszcza tylko 2 dyski i ani jednego więcej. Podobnie jest z RAMem - serwery P4/Athlon u nich przeważnie lykają max 2 GB RAMu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 Tak tą stronę odwiedziłem tylko wg mnie są to ceny opłat za podzespoły a ja miałem na myśli to czy jakaś opłata jest pobierana za sam montaż tego dysku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 All hardware upgrades have FREE Setup and are available for a low monthly or a one time payment fee czytanie ze zrozumieniem przeszłością naszego narodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2006 Dzięki user, leniwy byłem i nie doczytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach