itakinie 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Hej, Poszukuję monitoringu do sprawdzania dostępności strony www. Czyli sprawdzanie czy strona działa co ileś minut i w razie awarii sms i email. Najlepiej gdyby stacje sprawdzające były rozrzucone po świecie, nie tylko w Polsce. Znacie coś w miarę dobrej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaRRmeleK 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 https://hetrixtools.com/Za darmo, wymaga rejestracji, w Tools masz Monitoring, możesz z paru lokacji monitorować serwer. Przychodzi e-mail o niedostępności witryny, a gdy będzie online przyjdzie kolejny e-mail, w nim zawarta będzie data, czas niedostępności itd. Przetestuj. Również jest pokazywany uptimew %. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itakinie 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 Dzięki, ale koniecznie musi być opcja sms. Może być płatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaRRmeleK 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 To takowego nie znam, w sumie z chęcią bym też z takiego czegoś skorzystał.Choć mam internet w telefonie włączony non stop razem z pocztą na telefonie więc zastępuje mi to SMS bo przychodzi e-mail w takim samym czasie co by miał przyjść SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnd_newbie 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2017 uptimerobot.com W wersji bezpłatnej sprawdza max 50 serwerów co 5 minut (w przypadku wykrycia awarii zwiększa częstotliwość), powiadomienia na emaila i appka na telefon. SMSy można dokupić, ale nie sprawdzałem działania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2017 (edytowany) Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Pan Kot (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach