Stunder 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2017 Witam, Poszukuje VPS pod kilkanaście stron internetowych ktorę będą dopiero tworzone. Może być z DirectAdmin. Zalezy mi jednak na tym aby w razie problemów support szybko odpowiadał. Jak najmniej awarii. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2017 Lokalizacja VPS? Budżet? Administracja w cenie ma być rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stunder 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2017 Lokalizacja: Polska, Francja. Zalezy mi takze na dosc dobrym łączu ponieważ uzytkownicy będa mieli możliwość pobierania plików prosto z serwera a tutaj zalezy mi na tym aby szybko i sprawnie chodziło. Budzet ciezko mi określić proszę o propozycje a ja sie zdecyduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2017 Poszło pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach