enerr 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2017 Witam, Niedługo kończę sklep na magento 2 i zastanawiam się ile będzie mnie kosztować utrzymanie strony. Przewiduje ruch na poziomie 5-25tys odwiedzin miesięcznie, gdzie nie ukrywam, że na następny sezon może być nawet 100tys. Wolę dmuchać na zimne oraz chce żeby użytkownik miał komfort w przeglądaniu strony dlatego nie chce oszczędzać na serwerze. Jakby ktoś mógłby przybliżyć mi koszt oraz przykładowa maszynę. Dziękuję z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2017 Koszt będzie zależał od tego czy z administracją czy bez... Tak czy inaczej jeśli szukasz oferty z administracją w przystępnej cenie, to mogę polecić usługi firmy: @behemoth > http://swhosting.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enerr 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2017 Powiem szczerze, nie mam zielonego pojęcia na tematy serwerowe wiec chyba z administracja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2017 Jeśli nie Masz pojęcia, to faktycznie serwer z administracją, to kluczowa sprawa dla biznesu. Akurat polecana firma swhosting.pl/ ma bardzo dobry i praktycznie dostępny 24 H BOK w postaci Pana Jakuba, który w razie potrzeby szybko wkracza do akcji < sprawdzone w boju>. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TaniDedyk.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2017 Witaj, Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej firmy - Polecam tutaj naszą ofertę serwerów dedykowanych gdzie w pakiecie masz już usługę pełnego wsparcia , kopie zapasowe co 24h jak i bezpłatną migrację oraz administrację. Oferta serwerów dedykowanych jest pod poniższym linkiem: https://tanidedyk.pl/serwery-dedykowane-polska.php W przypadku dodatkowych pytań zachęcam do kontaktu na PW, poprzez maila pomoc@tanidedyk.pl lub telefonicznie: 667-996-839. Z przyjemnością udzielimy wszystkich informacji. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2017 Sprawdź PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach