Gość thetox Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2017 Hej nie dawno wziąłem sobie laptopa hp w mediaexpert na raty jeszcze miesiąc nie minął, a już go rozwaliłem, jestem kierowca miedzy narodowym na busie, i obudziłem się w nocy i przycisnąłem laptop reką nie chcący i o to co się stało ale laptop działa bez problemu bo własnie z niego piszę. Brałem tego laptopa z ubezpieczeniem, nie mylić z przedłużeniem gwarancji, tylko ubezpieczenie własnie od takich rzeczy pani w sklepie mówiła jesli peknie czy cos to naprawią, czy dadza drugi model Ale mam pytanie czy nie wiecie czy nie bedzie problemu? Bo wyrzuciłem wszystko od laptopa tzn karton cały mam tylko laptopa i ładowarke no u umowe. Ale jest opcja ze naprawią? Bede musiał bardziej uważać nie idzie się obrócić w tym busie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2017 Nie możesz powiedzieć że to ty tylko że to nieszczęśliwy wypadek To samo mam z telefonem. Jeszcze nie oddawałem na ubezpieczenie, ale tak mi doradzono. Powiedz że w czasie pracy po prostu coś się stało i doznał obrażeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhu89 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2017 miałem tak z telefonem Pan w neonecie, gdy uzupełniał wniosek dla ubezpieczyciela wpisał jakieś pierdoły, ze przechodzień o mnie zahaczył i telefon wypadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach