Pokes 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 Witam, Pomylone. Nie wiem dlaczego, ale nie chcą mi zainstalować wersji PHP bazy danych w wersji 5.6 - a pilnie jej potrzebuję. Aktualnie napisali mi, że posiadają wersję 5.5, oraz 10.x - mądre? W specyfikacji przy zakupie jest wyraźnie napisane, jakie są dostępne wersje PHP: Dostępne wersje PHP: 5.2.17 phpinfo 5.3.29 phpinfo 5.4.45 phpinfo 5.5.38 phpinfo 5.6.30 phpinfo 7.0.20 phpinfo 7.1.6 phpinfo Co z tym zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 A co jeśli ci powiem, że PHP to nie baza danych? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 Pfu. Mysql. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 No to już wszystko wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 10.x to mają mariaDB. Odpowiednik MYSQL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 (edytowany) Zamiast 5.6 powinieneś spokojnie móc pracować na wspomnianym MariaDB 10.x. Na przyszłość zamiast robić szum niepotrzebny polecam zapoznać się z tym co dokładnie chcesz zrobić i z czym jest problem. Edytowano Sierpień 14, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 Baz danych w wersji 5.6 - a pilnie jej potrzebuję. [..]Aktualnie napisali mi, że posiadają wersję 5.5, oraz 10.x - mądre? Zawsze możesz wykupić VPS'a i zainstalować/zlecić zainstalowanie tego co potrzebujesz.- mądre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 Zawsze możesz wykupić VPS'a i zainstalować/zlecić zainstalowanie tego co potrzebujesz.- mądre? .... najpierw jednak trzeba wiedzieć co dokładnie się chce, a OP zdaje się nie wiedzieć ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach