bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2017 Jak w tytule, ważna jest lokalizacja czyli Polska, wpięcie do sieci 1Gbps z limitem 10TB, każdy serwer ma podwójny zasilacz 2 x 460W i po dwa procesory. Na obydwu serwerach są zamontowane tylko 4 dyski SAS. Potrzebuje tylko dwa adresy IP. Oferty proszę wysłać na adres: dev (at) sixwishlist.com Dziękuje, Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2017 Jakie maja procesory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2017 2x Intel Xeon X5570 Wiem że to nie młodzieniaszki i prądu ciągną. Serwery są po przeglądzie w serwisie HP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vescer 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2017 Może NEPHAX w Gdańsku? Mam kupionego VPS'a który jest zlokalizowany w ich data center (pukawka.pl) i od początku jest 100% uptime'u (na potwierdzenie screen z uptimerobot.com) a co do łącza to pewnie trzeba by się z nimi dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2017 Atman w Wawie, choć fakt pewnie można taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2017 Możesz również zapytać w polcom.com.pl czy sprintdatacenter.pl. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2017 Na chwilę obecną mamy dwie oferty, czas nas nie goni więc poczekamy jeszcze dwa tygodnie. Napewno wybrana firma żałować nie będzie bo to dopiero początek. Natomiast nie wysyłamy jeszcze sami zapytania bo warto posłuchać co sami użytkownicy z forum mają do polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 Polecam kolokacje u Miłosza w Tucholi, http://www.webhostingtalk.pl/user/7422-milosz/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 Może 3s.pl Tanio nie będzie ale jednak konkretne DC ( Byłem widziałem ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Zapraszam do kontaktu. Propozycję przesłałem na maila. Przy większej ilości możemy porozmawiać o niższej cenie. Pozdrawiam Krzysztof kont 696 021 304 info@sprintdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Dziękujemy za oferty, a jest tego sporo. Do dwóch tygodni określimy nasz wybór. Pozdrawiam Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach