sk8boy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 Od dobrych kilku tygodni nie moge wbić się na stronę : http://www.top100.pl próbowałem też przez : http://top100.pl - wyskakuje błąd 403 - dostęp zabroniony :/ - czyżbym dostał bana ? tylko za co :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 Mi się ta strona otwiera bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sk8boy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 próbowałem na dwóch przeglądarkach IE i OPERA - i nic.... błąd 403 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 U mnie chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sk8boy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 http://top100.pl/about.htm - ta strona działa...ale główna nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 Działa normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 Ewidentnie coś po Twojej stronie (lub Twojego dostawcy) bo mi także działa bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołaj FC.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 mnie już zablokowali tam od jakiegos pół roku mam bład 403. Nie wiem czemu. W sumie odwiedziałem strone prawie codziennie po godz. 20 sprawdzałem co i jak, pewnie dlatego... ale i tak wchodze poprzez anonymsurfen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Roguski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 Dziwne... mi również nie działa :/ Ale przecież bana nie mogłem dostać, skoro na tej stronce byłem może ze 2 razy w życiu... Pozdrawiam, Michał Roguski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 Obaj jesteście z multimedii, może was tam nie chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2006 Szczerze powiedziawszy to mi też nie działa od jakiegoś czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 Obaj jesteście z multimedii, może was tam nie chcą Ja jestem z multimedii i działa bez problemu. Może cos poblokowałeś na firewallu lub wina jakiegoś antywirusa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 Jesteś z multimedii, ale oni mają całkiem inną klasę IP niż Ty. Obaj taką samą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2006 Osobiście z dostępem do top100 z DSL'a oraz Aster'a w Krakowie nigdy nie miałem problemów, a zaglądam tam bardzo często. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2006 Ja natomiast mam bład 403, natomiast z komórki wyświetla mi się normalnie :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 A ja się zastanawiam nad jedną rzeczą... czy ten ranking aby na pewno działa poprawnie? Na naszych serwerach dns obsługujemy w tym momencie ok 400 polskich domen. Zgłosiłem je wszystkie do top100 jako, że nie otrzymują oni już list od NASKu automatycznie... i nic to nie dało. Jak nas w rankingu nie było tak nie ma nadal. Na listy oczywiście nie odpisują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 W moim przypadku ilość domen w rankingu raczej zgadza się z rzeczywistością, więc ciężko powiedzieć co może być tego przyczyną. Chociaż od czasu kiedy zlikwidowali podgląd podpiętych domen wg. mnie ten ranking stracił trochę na swojej wiarygodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 Pewnie nowo zgłaszane domeny nie są indeksowane z dnia na dzień (mimo, że tak piszą), a tych które już ma w bazie sprawdza tylko adresy serwerów DNS. Moja firma również już dawno powinna się znaleźć w rankingu. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 Może nie z dnia na dzień... ale już ponad 2 tyg minęły a tu nadal nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2006 Ok sprawa wyjaśniona... pojawiliśmy się Ale muszę przyznać, że zdziwiłem się kto jest odpowiedzialny za top100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śledziu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2006 Ale muszę przyznać, że zdziwiłem się kto jest odpowiedzialny za top100 Zdradź troszkę szczegółów, bo aż mnie zaintrygowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2006 Zdradź troszkę szczegółów, bo aż mnie zaintrygowałeś @steven z tego forum :] pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2006 Ehkm... jak dla mnie od dawna jest oczywiste, że skoro serwisy top100.pl i statystykidomen.pl są hostowane, kolejno w home.pl i nazwa.pl, rozbieżność pomiędzy pokazywanymi przez nich wynikami jest ogromna, a na koniec każdy z gigantów powołuje się na jeden z nich... to chyba coś tu musi być nie tak, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2006 rozbieżność pomiędzy pokazywanymiprzez nich wynikami jest ogromna, [...] to chyba coś tu musi być nie tak, prawda? Strzelam - kazdy system pokazuje zupelnie inne dane? Home - ilosc domen utrzymywanych na dnsach danego operatora. NetArt - ilosc zarejestrowanych domen przez partnetow NASK. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2006 Nie wiem czy widzieliscie: UWAGA: Informujemy że lista nowo zarejestrowanych domen przestała być udostepniana przez NASK!Prosimy ISP, firmy webhostingowe i registrarów domen o podsyłanie do TOP100 nazw nowo zarejestrowanych domen *.pl. Mysle ze teraz statystyki nie beda tak miarodajne jak wczesniej - podobnie sprawa ma się na statystykidomen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach