WojciechKoperCom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Cześć, Posiadam w AfterMarkecie ponad 100 domen na własną firmę - muszę zakupić jeszcze jedną, lecz fakturę potrzebuję na dane klienta. Czy mogę to jakoś zrobić z poziomu mojego konta czy konieczne będzie założenie nowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Nie lepiej napisać na support aftermarketu ? Z tego co się orientuje to raczej osobne konto będzie potrzebne, bo nie można tam ustawiać kontaktu księgowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechKoperCom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Okej. Chciałem zapytać bo może ktoś miał już ten problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karczowqa 1 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2017 A nie prościej abyś kupił tę domenę i wziął fakturę na siebie, a później sam wystawił fakturę swojemu Klientowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach