Paweł P. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2017 Nie mam dostępu do starszych ofert, regulaminów i cenników. Nie wiem też jaką ofertę zamawiałeś i jaki regulamin zaklepywałeś... Według tego co jest podane na stronie IBC.pl obowiązuje Ciebie cennik podstawowego konta + nadwyżka za transfer w przypadku kiedy przekroczyłeś limity. Najlepiej w Twoim przypadku będzie jak po prostu zapłacisz za ten dodatkowy transfer zgodnie z cennikiem i znajdziesz sobie inną firmę. Najlepiej taką gdzie po przekroczeniu transferu strona jest blokowana do pierwszego albo gdzie przycinają łącze. Tak żebyś nie musiał później płacić. Żartowałem z tym wsparciem . W sumie ja się tutaj przedstawiam jako by mnie bezpośrednio temat dotyczył, ale tak naprawdę to wszystko zależy od pewnej firmy, która nigdy nie była tak źle traktowana i nie może się z takim podejściem zgodzić, a której pomagam "ogarnąć" ten hosting. Regulaminy pewnie gdzieś mamy/mają i będziemy po wakacjach wszystkiego szukać . Dziękuję raz jeszcze za pomoc. Na chwile obecną opłacamy fakturę i przenosimy usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach