Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 Witams erdecznie szukam VPS-a. Gwarantowany ram minimum 256 mb,miejsce minimum 2Gb transfer 60GB. Najlepiej w polskiej firmie lub przez posrednika. Miesięcznie moge przeznaczyc do 70zł. czy w webperoni.de są takie serwery(nieznam zbytnio niemieckiego)? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Kozak kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 Pierwsza oferta z głowy: http://webtropia.de/index.php?static=detail_dyn_starter Jeśli chodzi o webperoni: http://www.webperoni.de/index.php?menu=por...d_proddef=10901 Ciut więcej niż potrzebujesz, ale przy takiej ilości gwarantowanego RAMu wątpie abyś znalazł VPSa z 2 GB-ami powierzchni dyskowej i 60 GB-ami dopuszczalnego transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 a jezeli chodzi o 128mb ramu? Powiem szczerze że jestem osobą niepełnoletnią i chciałbym sie pobawić w konfiguracje takiego VPS-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 Coś mi się przypomniało: http://webhosting.lycos.de/expert/vdsxl/ Prawie dokładnie to czego chcesz za 10 Euro miesięcznie. Tydzień testu gratis, aczkolwiek przy rejestracji tak czy siak musisz podać numer karty kredytowej, która to zostanie automatycznie obciążona jesli na czas nie zrezygnujesz z usługi. Skoro jesteś nieletni, to pewnie nie masz kredytówki, ale Visa z Inteligo wystarczy jakby co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 coś innego? bo tu łacze troche za słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 coś innego? bo tu łacze troche za słabe Do testowania i nauki jak znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 hmm nie znam za dobrze niemieckiego wiec nici z tego(fajna rymowanka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 hmm nie znam za dobrze niemieckiego wiec nici z tego(fajna rymowanka) Napisz do ich supportu cokolwiek po angielsku i zobacz czy i jak Ci odpiszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 hehe ok, narazie namawiam kogoś zeby kupił ze mną serwer dedykowany na spółke bo przed chwilka jedna osoba dała mi namiary na dośc dobry serwer w stosunku do ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 hehe ok, narazie namawiam kogoś zeby kupił ze mną serwer dedykowany na spółke bo przed chwilka jedna osoba dała mi namiary na dośc dobry serwer w stosunku do ceny Na spółkę serwer do nauki? ehkm... Podzielisz się tymi namiarami? Mogą komuś się przydać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 a nie dam bo nie wiem czy jeden uzytkownik tego forum by sobie tego życzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 a nie dam bo nie wiem czy jeden uzytkownik tego forum by sobie tego życzył To się zapytaj... Oczekujesz pomocy od innych, to sam pomagaj jak tylko możesz. Dobre namiary na dostawcę serwerów każdemu mogą się przydać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shell3 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 Może na początek wystarczy ci http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=5720 2GB pojemność 128 Ram i 10 GB transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi.host1.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2006 Witam, Jeśli jest pan nadal zainteresowany serwerem VPS, to może w Host1.pl Poniżej zamieszczam link do oferty serwerów VPS. Host1.pl - Serwery wirtualne Dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach