atlab 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 Zrobiłem swoją drugą grę. Inspirowana słowami Elona Muska z SpaceX. Celem w grze jest utrzymanie rakiety w kursie i osiągnięcie jak największej wysokości. Są leaderbaorsy online. Backend (leaderboardsy) stoją na mydevil.net Dostępna za darmo w google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.upcode.rud Może chcecie przetestować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borian Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 Dorzuć więcej reklam, będzie się przyjemniej grało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 Kurcze, reklam nie powinno być dużo, ale jesteś kolejną osobą, która to zgłasza teoretycznie jest 30% szansy, że reklama pojawi się przy kolejnej próbie gry - muszę to jednak zmniejszyć. Dorzuć więcej reklam, będzie się przyjemniej grało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borian Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 4 razy pojawiły mi się reklamy na 5 prób, gra może wciągnąć ale póki nie zmniejszy się ilość reklam to muszę podziękować :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 (edytowany) Właście poleciała na Google Play wersja z mocno ograniczonymi reklamami (może być dostępna za jakiś czas, jak ją gugiel przemieli). Tak to jest, jak się testuje samemu na szybko. 4 razy pojawiły mi się reklamy na 5 prób, gra może wciągnąć ale póki nie zmniejszy się ilość reklam to muszę podziękować :-) Edytowano Sierpień 1, 2017 przez atlab (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbysiuteo 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2021 Chętnie przetestuje i odezwę się na pv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2021 14 godzin temu, Zbysiuteo napisał: Chętnie przetestuje i odezwę się na pv chcesz złotą czy diamentową łopatę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lordavas 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2023 (edytowany) Bardzo fajna i ciekawa gra Edytowano Maj 3, 2023 przez lordavas (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noranoler 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2023 Wow? jesteś super. Ja spróbuję tej gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach