Lulek` 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 Witam, sprzedam 4 domeny. h1z1bet.pl - miał powstać jackpot (strona hazardowa) ale rozmyśliłem się. anticheat.pl - stary portal antycheaterski, z braku zainteresowania mojej osoby upadło. games-zone.pl - 01.01.2017-30.04.2017 - dobrze prosperująca sieć serwerów, 3000-5000 UID/miesiąc. cheaterzone.pl - domena kiedyś tam wykupiona pod moje serwery mixowe z cs 1.6 Ceny poszczególnych domen do uzgodnienia, pewnie opchnę za jakieś grosze. GG: 62322256 STEAM: http://steamcommunity.com/id/lulekozoid/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulek` 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2017 (edytowany) Podałem kontakt, chcesz jakąś domenę to napisz na GG/steam. Każda domena podlega cenie indywidualnej. Edytowano Sierpień 2, 2017 przez Lulek` (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulek` 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2017 h1z1bet.pl 20 zł anticheat.pl 200 zl games-zone.pl 50 zl cheaterzone.pl 10 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
мяѕ 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2017 Wszystko fajnie tylko cheaterzone.pl jest dostępna do rejestracji a ty chcesz ją sprzedać za 10 zł , ciekawe Po za tym domeny są potworzone nie dawno i oprócz nazwy niczym innym nie zachęcają do kupna, nie dałeś żadnych dowodów że miały one jakichkolwiek odbiorców, wygląda jakbyś chciał zarobić trochę grosza. Mógłbyś dorzucić jakieś potwierdzenia, wtedy może ktoś się skusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulek` 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Nie robię screenów jak po***, poza tym jeśli nie jesteś zainteresowany to nie twórz mi tu zbędnego spamu. Cheaterzone.pl jest zarejestrowana, ale nie mogę się zalogować do mintshostu - jakieś prace miały być w sierpniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Cheaterzone.pl jest zarejestrowana,.. $ whois cheaterzone.pl No information available about domain name cheaterzone.pl in the Registry NASK database. No to jak jest po prawdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
мяѕ 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Zbędnym spamem nazwał bym ten temat, ja tylko pisze swoją opinie na temat tego co sprzedajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 cheaterzone.pl Jest dostępna do kupienia normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulek` 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 http://screenshot.sh/mMewqDRr2KNkR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ScrepT 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 To zdecyduj się co sprzedajesz, bo w temacie inaczej i w postach inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2017 Gość sam nie wie jakie domeny sprzedaje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2017 A może to jest usługa typu kup domenę ode mnie a ja ją zarejestruje i Ci sprzedam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach