Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Cześć, zaktualizowałem php7.0 do wersji 7.1 według tej rady https://askubuntu.com/questions/856793/upgrade-to-the-specific-php-7-1-from-php-7-0-in-ubuntu-16-04 I jest zainstalowany, ale pokrzaczył mi się nginx, niby w sites-availble podmieniłem nazwę z php7.0 na php7.1, ale nadal nie działa... Gdzieś w configu musi coś być, ale znaleźć tego za nic nie potrafię... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Zaktualizowałeś też php-fpm ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Przejrzyj logi tam będzie dokładne wskazane w czym tkwi błąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marceli99 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Zaktualizowałeś też php-fpm ? Myślałem że po wpisaniu php7.1 wszystko samo się pobierze, a tu zonk, faktycznie dogranie fpm pomogło, jeszcze musiałem dograć -mysql, ale o tym dał znać wordpress, a tak to występował błąd 502, tak czy siak dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach