zergeling 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 (edytowany) Witam Trochę poczytałem na ten temat ale mam wrażenie że dalej nie rozumiem. Na stronie gdzie mam domene mogę podać dnsy - to ok. Mam wykupionego vps na ovh gdzie sobie dodałem domenę przez panel vesta. Dodalem konto na cloudflare mam tam: - 4 rekordy A ( ftp, mail, webmail, nazwadomeny.pl ) na ip vps - 1 rekord CNAME - www na nazwadomeny.pl - 1 rekord MX - nazwadomeny.pl na mail handled by mail.nazwadomeny.pl Dodałem dnsy na koncie gdzie mam domene. Czy to jest ok? Czy cos jeszcze? Dzięki Edytowano Lipiec 31, 2017 przez zergeling (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Rekord A na IP vpsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 Mam wykupionego vps na ovh gdzie sobie dodałem domenę przez panel vesta. VESTACP daje odpowiednie/niezbędne rekordy dla domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach