Przemysław Kaczmarski 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2017 (edytowany) Witam, Jestem właścicielem małej firmy hostingowej. Firmę prowadziłem dość długo, bo od 2010 roku ale przyszedł taki czas, że nie za bardzo mam czas na prowadzenie takiej firmy ze względu na to, że mam inne obowiązki zawodowe. Serwer dedykowany w ovh oparty o licencję DirectAdmin (nie podlega sprzedaży), wszystko obsługiwane przez whmcs. Ilość kont: 90 Szczegóły finansowe podeślę osobom zainteresowanym. Edytowano Lipiec 30, 2017 przez Przemysław Kaczmarski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sollero 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2017 Proszę o kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itart 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Proszę o szczegóły oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Mogę więcej szczegółów na PW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Proszę o szczegóły na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Też poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kaczmarski 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Panowie poproszę o maile, ponieważ nie mogę wysłać PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Proszę o przesłanie info na adres: sales [at] mzone.uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Proszę o szczegóły na marketing [at] hoste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qler 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2017 Jeśli nadal aktualne to proszę o wiadomość na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach