Diego164 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2017 Hey Wczoraj przechwyciłem domenę w GoDaddy, nie mogłem jej opłacić PayPalem oraz kartą w ich panelu, pomógł mi support i domena jest w toku realizacji i teraz pytanie, bo w panelu nie mam tej domeny, nie mogę zmienić DNSów (w zakładce DNS nie ma zamówionej domeny) i chciałbym się dowiedzieć Jak długo muszę czekać na możliwość zmiany DNS przechwyconej wczoraj domeny? Bardzo mi zależy na jak najszybszej zmianie DNS/transferze, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2017 Najszybciej odpowie Ci na to pytanie support. Z definicji przechwycone domeny powinny znaleźć się w krótkiim czasie w panelu, tak to przynajmniej wygląda w aftermarket. Sprawdź jeszcze czy na pewno w dobrym miejscu szukasz zmiany DNSów dla domeny, bo na zakładce DNS możesz też mieć zarządzanie strefami DNS jeśli jakieś posiadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2017 (edytowany) No na Aftermarket to juz inna bajka, ale GoDaddy to jakaś katastrofa, nie wiadomo gdzie co jest. Support mi odpisał, że do 14dni, jednak wolałbym wiedzieć po jakim czasie (tak zazwyczaj) od przechwycenia mogę zmienić DNSy. Narazie przejrzałem wszystkie zakładki, nic nie znalazlem. Odczekam z kilka godzin jeszcze. Edytowano Lipiec 25, 2017 przez Diego164 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2017 Może po prostu napisz do nich żeby Ci ustawili takie a takie DNSy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Nic to nie dało. Musze czekać max 14dni żeby moja domena została zrealizowana i przypisana do mojego konta. Jaki ten serwis jest zj#bany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach