r4nt 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2017 (edytowany) Witam, Poszukuję osoby/wspólnika do pomocy przy Hostingu . Posiadam własną adresację IP /22 oraz wynajmowaną /24 . Posiadam 2x 10G łącza, wymiana ruchu TPIX, EPIX . Posiadam pomieszczenie na postawienie szaf pod obsługę serwerów. Na start mogę odpalić kilka maszyn pod obsługę: VPS SSD, VPS, hosting www, hosting www ssd Hosting www opierający się na dwóch panelach: DirectAdmin oraz cPanel . Z czasem możliwość dzierżawy serwerów dedykowanych . Stronę już mam praktycznie ukończoną, wszystko będzie opierało się o panel whmcs . Poszukuję kogoś kto zajmie się administracją itd. serwerów, wchodząc jako wspólnik do interesu ( na podstawie umowy ). Z uwagi iż działam w dziedzinie sprzedaży internetu radiowego i światłowodowego nie mam czasu zajmować się hostingiem . Zainteresowanych zapraszam na PW . Pozdrawiam Adam Edytowano Lipiec 22, 2017 przez r4nt (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2017 Odezwałem się na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2017 Wysłałem wiadomość na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2017 Też cośtam pykłem na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vanserlam7583 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2020 Aby wybrać idealne naklejki do mycia oczu, należy zrozumieć skórę.Wrażliwość skóry w każdej kobiecie jest różna; niektóre sprzeciwiają się chemikaliom kosmetycznym, podczas gdy inne nie.Musisz wiedzieć, które wkładki do zmywania makijażu są najlepsze dla twoich oczu, więc unikasz ich krzywdzenia lub alergii na złe produkty. eCommerce website and directories Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudelpl 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2021 Jeżeli aktualne to zapraszam Tanie licencje plesk, cpanel, jetbackup itd. https://allegro.pl/uzytkownik/chudelpl?bmatch=cl-cx210105ap-enomswp-diap-uni-1-2-0129 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach