kobi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 Chciałbym zaprezentować stronę firmową, która znajduje się po adresem http://miloweb.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 Gdzie są dane firmy skoro firmowa? NIP, adres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 Jestem właśnie w trakcie jej zakładania, ale już teraz chciałbym poznać waszą opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 Ogólnie spoko, prosto i czysto .... tylko po co dajesz link "zobacz projekt" skoro pod nim nic nie ma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 Tak wiem ze te linki są puste, ale jestem w trakcie szukania odpowiedniej wtyczki... niby już znalazłem, ale jeszcze się rozglądam, na dniach zostanie to uzupełnione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach