szymonms 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2006 Witam, poszukuje 100-200 mb na serwerze dla swojego skromnego serwisu. Chcialbym zamieszczac na nim jakies male galerie zdjec ktore moglbym pokazywac swoim znajomym (nie zalezy mi na duzym transferze danych ani obslugi kont e-mail itp.). Zna ktos moze firmy oferujace taka wlasnie ilosc miejsca za rozsadne pieniadze? Dziekuje i pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polskiewybrzeze.info 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2006 witaj to konto w zupełności powinno ci wystarczyć 6 PLN brutto/ rok zainstalowane fantastico a tam prosty w instalacji skrypt galerii zdjęć... na pewno będziesz zadowolony Kupić możesz tutaj http://www.swistak.pl/aukcje/2087168,60mb-...6-PLN-rok-.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2006 to konto w zupełności powinno ci wystarczyć 6 PLN brutto/ rok Zapraszam do zapoznania się z Pakietem S: http://www.only.pl/?go=oferta Na pewno będzie on dla Ciebie odpowiedni. Pozdrawiam, Kamil Matysik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahost 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 Witam, www.ahost.pl Zapraszam do zapoznania się z ofertą taki pakiet będzie w cenie 3,6 brutto. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szymonms 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 Super ale jeszcze zapomnialem wspomniec, ze ja juz mam swoja domene i chcialbym z niej korzystac a te propozycje (za ktore slicznie dziekuje) nie uwzgledniaja tego, ze klijent ma juz swoja domene tylko wymagaja wykupienia nowej domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2006 Podczas rejestracji konta wybierasz jedną z domen (*.only.pl, *.r4.pl, *.el8.pl) i otrzymujesz ją za darmo (w ramach wykupionego pakietu). Swoją domenę będziesz mógł podpiąć do konta poprzez panel administracyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahost 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2006 witam, przy rejestracji konta otrzymujesz za darmo domene *.ahost.pl, po zalogowaniu w panel administracyjny możesz podpinać swoje własne domeny bez żadnych problemów. www.ahost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach