Adam O. 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 Witam. Mamy sklep który jest słabo widoczny w wyszukiwarkach. Jest to sklep z wyspecjalizowanymi artykułami medycznymi. Potrzebujemy podjąć współpracę z firmą która zajmie się pozycjonowaniem naszego sklepu internetowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 (edytowany) No ale co w związku z tym ? Czy to kolejny "grunt" pod kolejną marną szeptankę ? Jeśli nie to w celu znalezienia polecanej firmy przeszukaj forum, jest pełno takich tematów jak Twój i dublują się średnio co tydzień.... Edytowano Lipiec 20, 2017 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam O. 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2017 No ale co w związku z tym ? Czy to kolejny "grunt" pod kolejną marną szeptankę ? Jeśli nie to w celu znalezienia polecanej firmy przeszukaj forum, jest pełno takich tematów jak Twój i dublują się średnio co tydzień.... Po prostu poszukuję firmy która wypozycjonuje sklep internetowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
medicot 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2017 Napisałbyś chociaż jakim budżetem miesięcznym dysponujesz na pozycjonowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cryot 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 Dokładnie, wybierz jakąś popularną agencję SEO w swoim rejonie i poproś o darmową wycenę. Na pewno coś takiego oferuje większość firm zajmujących się pozycjonowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SEOwiedzacy.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 A myśleliście o freelancerze? Praca z kimś takim ma swoje zalety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bria12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2018 Polecam zapoznać się z ofertą Fox Strategy sp. z o.o. Ta agencja ma spore doświadczenie w pozycjonowaniu sklepów internetowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2018 Poszukaj na internecie jakiejś agencji, na pewno któraś cię zainteresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a-1 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2018 Do uzyskania dużego ruchu w sklepie internetowym najważniejsze jest jego optymalizacja i pozycjonowanie na odpowiednie frazy, które dają duże efekty sprzedażowe. Początkowo koszty mogą się wydawać duże, ale po osiągnięciu wysokich pozycji w wyszukiwarce zwracają się. Obecnie żadna inna metoda promocji nie daje tyle ruchu co TOP 10 w wyszukiwarce Google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2018 Ale szeptanka ... ja tez mogę coś wkleić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semtak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2018 1 godzinę temu, zgred napisał: Ale szeptanka ... ja tez mogę coś wkleić? Szeptać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorze... a więc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingwinhouse 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2018 Dnia 20.07.2017 o 12:04, Adam O. napisał: Po prostu poszukuję firmy która wypozycjonuje sklep internetowy Cześć, posiadamy fajne pakiety zwiększające sprzedaż sklepów internetowych http://pingwinhouse.pl chętnie Ci coś doradzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semtak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2018 SEO-wców nazwa straszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ozonmedia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2019 (edytowany) Zanim zaczniesz pozycjonować sklep to zadbaj o optymalizację strony internetowej - [reszte wyciąłem] Edytowano Grudzień 29, 2019 przez zgred spam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2019 @ozonmedia no chyba żartujecie z tym spamem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Falownik 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2020 Dnia 3.08.2018 o 00:07, pingwinhouse napisał: Cześć, posiadamy fajne pakiety zwiększające sprzedaż sklepów internetowych http://pingwinhouse.pl chętnie Ci coś doradzimy Wasza strona nie działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freshak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2020 A czy ktoś z obecnych kojarzy agencję https://www.extraseo.pl/ z Katowic? Szukam kogoś konkretnego do pozycjonowania mojego nowego sklepu internetowego. Zależy mi na wzmocnieniu jego pozycji w wyszukiwarce, a że jestem z Katowic to szukam agencji z tych okolic. W razie gdyby ktoś ExtraSeo kojarzył albo co lepiej korzystał to proszę o kontakt ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2020 4 godziny temu, freshak napisał: A czy ktoś z obecnych kojarzy agencję https://www.extraseo.pl/ z Katowic? Szukam kogoś konkretnego do pozycjonowania mojego nowego sklepu internetowego. Zależy mi na wzmocnieniu jego pozycji w wyszukiwarce, a że jestem z Katowic to szukam agencji z tych okolic. W razie gdyby ktoś ExtraSeo kojarzył albo co lepiej korzystał to proszę o kontakt ze mną Tak Ja. byli u Mnie na szkoleniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach