Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 Mam pytanie. Co sądzicie o zakupie licencji głównie office z rynku wtórnego. Jest tego pełno na allegro nawet od 20 zł do 300 wzwyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morda Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 masz za darmo: https://www.openoffice.org/pl/download/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 Nie rozumiem po co płacić za MS office kiedy lepszy soft jest za free. Openoffice, Libreoffice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 To ja wiem, ale to nie zależy o mojej osoby, tylko od szefa. Prywatnie z LiebreOffica korzstam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 Nie rozumiem po co płacić za MS office kiedy lepszy soft jest za free. Openoffice, Libreoffice Czasem ludzie w firmach chcą mieć outlooka. Zaproponujesz thunderbirda to nie bo musi być outlook Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2017 Niestety tylko rozwiązanie MS Thunderbird jak najbardziej ale nie chce słyszeć o innych. Ale wracając do tematu. To co sądzicie o tych licencjach z allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2017 Te tanie nie są legalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach