Desavil 88 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2017 (edytowany) Witajcie, czy ktoś może wie w jaki sposób zaznaczyć tę opcję domyślnie dla nowych użytkowników dodawanych do panelu DirectAdmin? Domyślnie jest "Prześlij do odbiorcy (nie rób nic)". Niestety w "user_prefs" tego nie ma. Pozdrawiam. Edytowano Lipiec 10, 2017 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2017 Ja bym osobiście pokombinował w bazie danych zmienić standardową opcje. Podobną sytuację miałem przy ISPConfig - mi to pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2017 Ja bym osobiście pokombinował w bazie danych zmienić standardową opcje. Podobną sytuację miałem przy ISPConfig - mi to pomogło. W directadminie to działa zupełnie inaczej. Łap rozwiązanie: ##/usr/local/directadmin/data/templates/custom/filter.conf high_score=15 high_score_block=no where=userspamfolder ##/usr/local/directadmin/scripts/custom/domain_create_post.sh #!/bin/bash cp /usr/local/directadmin/data/templates/custom/filter.conf /etc/virtual/$domain/filter.conf chown mail:mail /etc/virtual/$domain/filter.conf 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2017 Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TaniDedyk.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2017 (edytowany) Jeszcze rewrite do task.quene trzeba puścić według dokumentacji, aczkolwiek bez tego też działa https://help.directadmin.com/item.php?id=304 Edytowano Lipiec 10, 2017 przez TaniDedyk.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach