Gość loose Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2017 Hej wszystkim mam nowy problem a mianowicie tym razem ze stopką nie mogę zrobić z tego czerwonego tłą stopki chcę aby to była stopka ustawiłem margin-bottom:0; ale dalej mi ląduje góry i nie mogę jej ruszyć nie wiem gdzie popełniłem błąd proszę o pomoc link do kodu : http://domowe-wyroby.com/test/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2017 (edytowany) Ląduje u doły, ale strona jest krótsza niż wysokość przeglądarki dlatego strona kończy się wcześniej. EDIT: Masz też problem z pływającymi obiektami, wychodzą one poza schemat strony dlatego musisz użyć na .main-content reguły overflow: hidden; w tedy strona Ci się rozciągnie na odpowiednią do treści w main-content wysokośc. Edytowano Lipiec 8, 2017 przez Fizyda (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trolololo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2018 chyba problem rozwiązany z tego co widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach