gskaruz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2004 Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę hostingową w Anglii? Mam do umieszczenia stronę, której odwiedzający będą właśnie z tamtych rejonów dlatego zależy mi na szybkim działaniu serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2004 To nie anglia ale Irlandia. Moze bedzie pasowac : www.hosting365.ie Duzo pozytywnych opinii na webhostingtalk.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gskaruz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2004 Dzięki za odpowiedź. Posprawdzałem pingi do różnych stron z końcówką .co.uk i średnio wychodzi 30-40ms. To całkiem dobrze, bo do mojego obecnego usługodawcy w Polsce mam rzędu 20ms. Mam również w USA i tam już jest sporo, bo ok. 160ms. I teraz pytanie: czy opłaca się kupować hosting w UK lub IE w takiej sytuacji (strona dla Anglików + reszta świata)? Czy zdać się na łącza polskie lub w USA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2004 dobry polski bedzie wystarczyl, ale chyba lepiej w UK/IRELAND... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2005 niemczech dobre pingi 28-40 albo Holandia :)ogulnie europa Czechy tez super ameryka wysokie pingi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach