Rade 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 Witam Szukam dobrego VPS/Dedyka Moje wymagania duży problem stanowi łącze Potrzebuje takiego który bez problemu będzie obsługiwał ludzi za granicy Norwegia/Szewcja/Niemcy/Polska Będę trzymał na nim forum, ts, pare serwerów do gier. Mintshost - odpada miałem u nich pare serwerów i same problemy. + nie kompetentna pomoc z ich strony. Cenowo wiem że tanio nie będzie. możecie polecic coś godnego uwagi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 Z rodzinnego podwórka może sprint data center (nie śląsk data center), ale to nie jest chyba najtańsza oferta - mogę się mylić sprawdź. Z zagranicy, może OVH z kolokacją w PL, VPS mają w dobrych cenach raczej, jak dedyk to może kimsufi, albo SOS zależnie od budżetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 Zapoznaj się z ofertą webh na serwery VPS, mam odbiorców w Estonii i wszystko działa sprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 NIe wiem jaki mocny ma być ten serwer, może coś z tej serii, serwery w Holandii: http://www.pl.mzone.uk/dedicated/nl/unmanaged Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rade 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 dziękuję za oferty. Jeszcze jedno mam pytanie jest gdzieś możliwość uzyskania od nich jakiegoś serwera testowego na 1h/2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 (edytowany) Rade jeżeli chciałbyś przetestować nasze (Webh.pl) rozwiązania to zapraszam na PW bądź do kontaktu z BOK. Pozdrawiam,Kamil Edytowano Czerwiec 26, 2017 przez k.kozak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 Zapraszam do Sprint Data Center- u nas można zamówić serwer testowy na 7 dni. Mamy klientów praktycznie z całego świata i nie ma problemu z łączem i stabilnością. Proponuję przetestować: www.sprintdatacenter.pl Pozdrawiam Krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 (edytowany) możecie polecic coś godnego uwagi ? OHV jeśli masz dobrego administratora i dużo melisy ;-) Jeśli z dobrym administratorem "zawsze pod ręką" = pakietem spokoju, to proponuje ofertę swhosting.pl http://www.webhostingtalk.pl/user/9198-behemoth/ Edytowano Czerwiec 27, 2017 przez systemy.internetowe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 OHV jeśli masz dobrego administratora i dużo melisy ;-) Jeśli z dobrym administratorem "zawsze pod ręką" = pakietem spokoju, to proponuje ofertę swhosting.pl http://www.webhostingtalk.pl/user/9198-behemoth/ Zgadzam się co do OVH Polecam webh, chyba, że Ci nie przeszkadza support to OVH. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach