Garae 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2017 Witam.Dziś przeinstalowałem Windowsa z 32 na 64 bitowego. I niestety zapomniałem zapisać tożsamości ,ale mam ciągle tego Ts3 lecz nie mogę go uruchomić... Mam pytanie czy na jakimś pliku to się zapisuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Garae 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2017 A gdzie to dokładnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Garae 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2017 :/ No nic Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2017 Samo "%appdata%" można również wywołać od razu bez pisania pełnej ścieżki jako aktualnie zalogowany użytkownik: windows + r i wpisać: %appdata% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bica100 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 Polecam skype lepszy program Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 Ale skype się nie świeci jak rangi na tsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach