xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 (edytowany) Witam, na serwerze z zainstalowanym Debianem 8 + DirectAdminem przez ./setup.sh należy dokończyć konfigurację aby serwery: DNS oraz pocztowy działały. Ktoś chętny za zlecenie?Myślę że nie zajmie to wiele czasu. Stawka 100pln netto + fv Edytowano Czerwiec 23, 2017 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Witam, jestem chętny. Serwerami opartymi o DA administruję od 4 lat. Wystawiam faktury vat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Hubert ci dobrze to ogarnie. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Hubert ci dobrze to ogarnie. Polecam. Cieszę się, dlatego też tutaj szukałem żeby szybko znaleźć kogoś zaufanego W przyszłości będą dalsze zlecenia związane z utrzymaniem systemow linuxowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Hubert ci dobrze to ogarnie. Polecam. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Z pewnością Hubert sobie poradził - kiedy nie, to zapraszamy biuro[at.]itdepth.pl/PW! Oczywiście wystawimy również fakturkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach