legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2017 Witam, jak powinnam zrobić, by w adresie było takie coś: mojastrona.pl mojastrona.pl/produkty mojastrona.pl/kontakt Teraz mam np.: mojastrona.pl/index.html mojastrona.pl/kontakt.html Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2017 Tworzysz regułki w .htaccess RewriteEngine on RewriteRule ^produkty$ produkty.html [L] RewriteRule ^kontakt$ kontakt.html [L] Niestety nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2017 Czy ktoś byłby w stanie pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2017 Pomóc czy zrobić za Ciebie? Bo pomoc już uzyskałaś, a od zleceń mamy inny dział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2017 Witam, jak powinnam zrobić, by w adresie było takie coś: [...] Czy ktoś byłby w stanie pomóc? Ale jak brzmi pytanie ? Chcesz przekierować jakieś URL na inne ? Czy ma być takie adresowanie na stronie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2017 (edytowany) Mam stronę napisaną w html, każda podstrona to osobny plik. Jest przykładowo index.html lub kontakt.html Adresy są z końcówkami, chciałabym właśnie bez tych końcówek. Robiłam już wszystko co znalazłam, ale nic nie działało. EDIT: Naprawione. Umknęło mi to, że w kodzie przenosiło na index.html zamiast na link. Edytowano Czerwiec 24, 2017 przez legya (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach