damian.m1990 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2017 Witam,Poszukujemy serwera dedykowanego ze wsparciem technicznych w technologii Nginx. Jakie sprawdzone firmy polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2017 A wersja po Polsku ? Tu raczej potrzebny jest serwer + firma która wdroży tam coś z wykorzystaniem oprogramowania Nginx. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2017 + to też zależy do czego ten serwer ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2017 Witaj, Zajmujemy się administracją i konfiguracją serwerów, nginx jest jednym z serwerów, które możemy skonfigurować. Zapraszam do kontaktu w celu ustalenia szczegółów ewentualnej współpracy. Możemy zaproponować serwer z administracją lub samą administrację. https://www.statnet.pl/serwery-dedykowane/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2017 Zapytaj w swits.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2017 Zapraszam do kontaktu tu przez PW lub jakub@swits.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2017 Jakie sprawdzone firmy polecacie? kolega Jakub wyżej sam siebie poleca, ale jako użytkownik korzystający z ich usług w zakresie serwera dedykowanego mogę potwierdzić te autopolecenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2017 kolega Jakub wyżej sam siebie poleca, ale jako użytkownik korzystający z ich usług w zakresie serwera dedykowanego mogę potwierdzić te autopolecenie. Jeśli tak bardzo ci to przeszkadza to ja polecam firmę swits.pl i usługi Jakuba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
systemy.internetowe 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2017 (edytowany) Jeśli tak bardzo ci to przeszkadza to ja polecam firmę swits.pl i usługi Jakuba. Czy pisałem że mi przeszkadza ? Pisałem, że jako ich użytkownik mogę (potwierdzić) = polecić ich usługi. Edytowano Czerwiec 22, 2017 przez systemy.internetowe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2017 Jeśli tak bardzo ci to przeszkadza to ja polecam firmę swits.pl i usługi Jakuba. Emil, przeczytaj raz jeszcze post Dariusza ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2017 Czy pisałem że mi przeszkadza ? Pisałem, że jako ich użytkownik mogę (potwierdzić) = polecić ich usługi. Emil, przeczytaj raz jeszcze post Dariusza ;-). Nie zrozumiałem. Przewrażliwiony na forum jestem na trolle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach