rozumek29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2017 Witam, potrzebuje serwer pocztowy na vps zainstalowałem squirrelmail ale gry wchodze przez przeglądarke wyskakuje mi to co w załączniku. Mógłby ktoś mi prosto wytłumaczyć jak to naprawić ? Jak ktoś woli to jest link z załącznikiem https://zapodaj.net/0b07e816dd26b.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2017 Php, apache itp masz zainstalowane? Czy oprócz instalacji konfigurowales squirrelmail? Czy ograniczyles się do samej instalacji? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozumek29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 mam php 7.0 i apache2. nie konfigurowałem nwm zabardzo co skonfigurwać i jak. Jestem początkujący w te sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 (edytowany) Musisz zainstalować apache, php, mysql, phpmyadmin oraz skonfigurować postfix oraz dovecot żeby squirrelmail był Ci potrzebny, jego samego też trzeba skonfigurować Wpisz sobie w Google np instalacja lamp ubuntu, po zainstalowaniu wpisz install mail server i wszystko się wyjaśni Edytowano Czerwiec 19, 2017 przez Pawel.C (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozumek29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 (edytowany) Wyskakuje mi takie coś pomoże ktoś: https://zapodaj.net/24324a703dc7e.jpg.html Edytowano Czerwiec 19, 2017 przez rozumek29 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 Google i wpisujesz install postfix dovecot squirrelmail razem i jest masa poradnikow Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozumek29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 Wyskakuje mi takie coś pomoże ktoś: https://zapodaj.net/...03dc7e.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 Brak skonfigurowanego serwera pocztowego, w tym brak obsługi imap Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozumek29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 Jak to naprawić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 Skonfigurować poprawnie serwer pocztowy oraz serwer apache Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozumek29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 czyli mam skonfigurować postfix tak ? czy Squirrelmail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 Cały serwer pocztowy czyli postfix + dovecot na końcu squirrelmail Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozumek29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 Czarna magia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 (edytowany) Dlatego taka usługa trochę kosztuje Jak się kiedyś uczyłem konfiguracji postfix, dovecot, squirrelmail itp to mi zeszło ładne kilka godzin, ale dzięki tutorialom dałem radę Edytowano Czerwiec 19, 2017 przez Pawel.C (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozumek29 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 mi pomimo tutoriali nie idzie. ciągle jakieś błędy :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2017 To znajdź drugi często miałem tak że mi coś nie działało, ale szukałem dalej Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach