exe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 Witam Mam problem, chciałbym kupić serwis forka.eu, i wszystko ładnie i pięknie, ale z tego co widze gość używa płatnego skryptu multi forum (lub jakoś tak) i jest na licencji około 55 $. On natomiast upiera się że to jego dzieło . I tu mam do was pytanie jeśli nie ma licencji a ja to kupie co mogę mieć z tego powodu (CBŚ , policje czy wogóle BOR ) i jeśli coś jaka kara moge mieć za to. Pozdrawiam Exe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 Pomyśl co mozna mieć za uzywanie pirackiego oprogramowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 A jeśli nieświadomie bym to kupił ? Ale zapewne to nic nie znaczy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 zawsze mozesz powiedziec od kogo kupiles to dostaniesz tylko za paserstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 To jest trochę wredne, co ja winny webmaster. Ehh "ciężkie prawo ale prawo". Hmm za paserstwo dużo się dostaje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 Napisz do tworcow tego skryptu, podajac link do strony ktora chcesz kupic ... oni sobie sprawdza czy to ich czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 primo: pod podanym adresem same phpBB ?!? wiec za co licencja? za automatyke zakladania? sa takie skrypty za free secudno: jak juz chcesz jako n-ty z kolei oferowac darmowe fora to moze cos innego, lepszego niz dziurawe phpBB np. punBB (pun.pl przykladowo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 primo: pod podanym adresem same phpBB ?!? wiec za co licencja? za automatyke zakladania? biggrin.gif sa takie skrypty za free Napisz mi jakie są darmowe, bo szukałem a nie znalazłem (widocznie źle szukałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2006 Pogoogluj: AMFR Multi-forums phpBB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach